vrijdag 19 april 2013

KOM OP MET JE VERHAAL! workshop voor kinderen

Zondag 21 en 28 april geven Diana Heemskerk en Jantien de Bood een bijzondere workshop (playshop) voor kinderen van 6 jaar tot ongeveer 12 jaar.
Aan de hand van een (meditatie)verhaal worden de kids geïnspireerd om daarna hun eigen verhaal te verbeelden, met bijvoorbeeld klei, schmink, dans of een tekening.
Daarna mogen ze op de foto zodat ze deze ervaring mee naar huis kunnen nemen.

De workshop wordt professioneel geleid door Diana Heemskerk en Jantien de Bood.
Diana Heemskerk is kindercoach, illustrator en auteur van 'De Gouden Regenboogreis', een boek voor kinderen van 4 - 11 jaar met geleide meditaties en visualisaties.
Jantien de Bood is lifecoach en professioneel fotografe.
Diana en Jantien werken ook aan een schoolprogramma om op vaste tijden kinderen ruimte voor zichzelf te geven in de vorm van meditatie en creatie.

ERVARINGEN
Een ervaring van een hoogsensitief meisje die het lastig vindt om te praten over haar emoties:
Na het meditatieverhaal kon zij haar gevoel en emotie uiten in een bijzondere tekening en later hoorden wij van haar ouders dat ze diezelfde avond zo geïnspireerd was dat ze haar eigen verhaal deed.
Soms komen de kinderen ook terug uit de meditaties met hele avonturen, waarbij ze het verhaal grotendeels als leidraad hebben gevolgd, maar er nog hele nieuwe wendingen of draai aan geven, wat voor hun belangrijk was te ervaren.
Kindercoach Diana is dan benieuwd waar ze geweest zijn, en hoe dat eruit zag en wat het hen heeft gebracht..vaak liggen er mooie antwoorden verstopt, die zo naar het bewustzijn worden gebracht.
De meditatieverhalen zijn dus handvatten, waar ieder zijn eigen draai, kleur en verhaal aan kan geven. Kom maar op met je verhaal!

LOCATIE
De playshop wordt gehouden in Logopediepraktijk Watergraafsmeer.
Marconistraat 7
1098 TE AMSTERDAM

DATUM & TIJD  
zondag 21 en 28 april van 11.00 - 12.00 uur

KOSTEN  
15 euro per kind

Inschrijven en of vragen kan per mail: info@jantienlifecoaching.nl of telefonisch 06 - 19616992.

Aankondiging van de playshop
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten