zondag 13 januari 2013

52 Yoga Sparkles van Sanne & Stefanie


O V E R   O N S
Klik! Dat gebeurde bij de eerste keer dat Stefanie & Sanne elkaar zagen. Een yoga-klik, een persoonlijke-klik, een ja!-gaan-we-doen-klik. Stefanie van Yoga met een Staartje maakte het logo van De Kinderyogatuin van Sanne. “Maar jullie zijn toch concurrenten?!”. Eh … nou nee. En dat staat eigenlijk wel voor onze samenwerking. We delen & sparren met elkaar en inspireren elkaar. En daar rollen allerlei ideeen uit: Yoga in het donker, Yoga op de camping, een Familieyogaweekend en ja, 52 Yoga Sparkles … een heus blog. Voor inspiratie voor jou en je kind. Elke week een idee om samen yoga te doen met je spruit(en).

Z I E N
Om elkaar eens echt goed te bekijken, hebben we elkaar nagetekend. Dan ontdek je weer heel andere dingen aan elkaar. Een mooie mindfulness oefening. Ook kinderen vinden dat leuk om te doen. Bij kinderyoga met kinderen vanaf 7 jaar was er opperste concentratie toen ze elkaar mochten natekenen. Er ontstond een bijzondere sfeer van stilte, aandacht en het ontdekken van nieuwe dingen aan elkaar. Soms ook wel confonterend …. “Heee, zo zie ik er helemaal niet uit!” Tja, als de tekenaar je zo ziet, dan is dat zo.

Vervolgens kreeg iedereen de tekening van zichzelf, 2 gaatjes erin, touwtje er doorheen en om je nek hangen maar, met de blanco kant van de tekening op je rug.

Daarna mocht iedereen bij elkaar iets positiefs op het blaadjes schrijven. Leuk om te doen en een kado om mee naar huis te nemen!

Keano tekent Ajani
Stefanie tekent Sanne in 5 seconden
Sanne tekent Stefanie in 5 secondenGeen opmerkingen:

Een reactie posten